Sköna dagar i Florida

september 30, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Sköna dagar i Florida

Min polare Lax-Pär fyllde femtio i lördags, varmed jag och mina grabbar Joel och Elias åkte över till Florida för att gratta honom.


De flesta av dagarna spenderade vi uppe i Fort Lauderdale, men naturligtvis passade vi även på att dra ned till Florida Keys, närmare bestämt Isla Morada, där Joel snorklade från en dykbåt medans jag och Elias svingade spö med fiskeguiden Eric, som snabbt hittade fisken. Dagen slutade med varsin landad Tarpon på 35 respektive 40lb, ytterligare sex tappade Tarponer varav en var över två meter lång, fyrtiotalet landade Sea Trouts, Snappers och Ladyfish samt två landade Blacktip hajar. Dessutom såg vi under dagen hundratals Tarponer, citron- och tjurhajar, havssköldpaddor, stingrockor och sjökor. Härligt!!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind