Ikväll är det allvar på ”Fiske – lite djupare”!

november 2, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Ikväll är det allvar på ”Fiske – lite djupare”!

Ikväll tar ”Fiske – lite djupare” en närmare titt på det minst sagt underliga beslutet att bygga ytterligare ett vattenkraftverk i de fantastiska Arjeplogsströmmarna.


Detta avsnitt är kanske det mest politiska i denna första omgång av vår serie, men dock så intressant. Om krafterna som vill fortsätta bygga ut våra vattendrag får verka obehindrat, vad lämnar vi då efter oss till våra barn och barnbarn? Nej, det är definitvt dags att ryta ifrån, vilket du kan göra genom att titta på oss kl 22:00 på TV4 Sport ikväll! Avsnittet sänds även i repris nu på fredag eftermiddag och mitt på dagen på lördag. Om du för övrigt gillar vår tv-serie ”Fiske – lite djupare” och skulle vilja att vi fortsätter med den, maila då gärna en rad om detta till tittarservice@tv4.se!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind