Ikväll blir det gäddfiske i ”Fiske – lite djupare”!

november 23, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Ikväll blir det gäddfiske i ”Fiske – lite djupare”!

Kvällens avsnitt av ”Fiske – lite djupare” bjuder på gäddfiske i Dalslands kanal, där vi dessutom får oväntat sällskap av en fiskebroder på turné.


För att testa det omtalade gädd- och abborrfisket i sjöarna Foxen, Östra och Västra silen och Svensbysjön, styr jag och Fredrik kosan mot Värmland och Dalslands kanal. Området är med sin framförhållning i fiskevårdstänket lite av unikt, vilket vi tar en närmare titt på. Dessutom visar det sig att packmoppeturnén råkar ha vägarna förbi i samma område, vilket mynnar ut i en stunds sommarfiske med Dregen, som behöver en välförtjänt paus från moppesadeln. Avsnittet sänds kl 22:00 ikväll på TV4 Sport samt i repris kl 14:30 nu på fredag och kl 12:00 nu på lördag, på samma kanal.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind