Långsmal öring i nordanvind och kallras

april 7, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Långsmal öring i nordanvind och kallras

Ja, så kan jag väl sammanfatta dagens körning med Anders och Magnus o co. Dagens enda kontakt var också den enda fisk vi landade under dagen. Men sina dryga tre kg räddade den dagen.


Fisken, som var vild med hel fettfena, tog på en fläck där vattnet var ett par tiondelar varmare än de andra ställena vi provade. Idag tyckte jag för övrigt att det var rätt svårt att hitta varmvatten, då det senaste dygnets nordanvind hade vänt upp och ned på temperaturzonerna. Draget öringen bet på var en guldröd Gruff och efter ett par kortare rusningar, ett fint hopp, håvning och fotografering fick den gå tillbaka till sitt rätta element. Tack för en trevlig dag killar!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind