Pigg tvåkilosöring under bra förhållanden

april 19, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Pigg tvåkilosöring under bra förhållanden

Idag var jag ute på havsöringsfiske tillsammans med min kompis och guidekollega Tomas Edenfeldt, som skriver en artikel om havsöringsfiske på våren. Trots bra vind- och väderförhållanden var det svårfiskat men i slutänden bände jag ändå upp en vacker tvåkilosöring som börjat blänka på sig inför sommarens strömmingsjakt.


Fisken, som var fenklippt men stark som sjutton trots att den inte var så stor, tog på grunt vatten på en Sillakka i en av mina favoritfärger blå-silver-orange. Efter fotografering och invägning fick den naturligtvis gå tillbaka till sitt rätta element. Tomas hade två påslag under eftermiddagen men sedan hände det inget mer. Solen sken dock och våren visade sig från sin bättre sida, så det vore synd att gnälla. Tack Tomas för en trevlig dag!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind