Vilken praktöring!

april 27, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Vilken praktöring!

Idag hade jag nöjet att guida Kina, Jens och Tore från långt bort i norr på en dags havsöringsfiske, vilket slutade i en blank, riktigt fet och stark praktöring!


Öringen som Jens landade tog på en av Micke Backmans Silakka, vägde 3,3kg och var en av de grannaste, vilda öringar jag sett på länge, oavsett storlek. Grattis Jens! Bra fiskat! Och tack för att du valde att sätta tillbaka fisken! Såna där gener ska vi vara rädda om! I övrigt var dagen trög för oss. Några försiktiga hugg och en fin efterföljare var ungefär vad som hände, idoget fiskande till trots. Men med en sådan öring som Jens fisk i ryggen blir ju vilken dag som helst bra ändå!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind