Dagens vinnarhål

december 29, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Dagens vinnarhål

Det är inte varje dag som man får tre gäddor i samma hål, men idag var en sådan dag…


Jag, min polare Pär i viken, Pärs kompis Björn och Björns son Gustav tog oss idag ut för några timmars ismete här hemma i viken och det var hyfsat med aktivitet under eftermiddagen, med rätt många fällningar, ett par tappade fiskar varav en mindre gös samt tre landade gäddor med topp på kring sex kilo. Ingen superdag kanske, men heller ingen dålig dag. Det som kanske utmärkte sig mest idag var att de tre gäddor som vi landade alla togs av Gustav…i samma hål…vilket inte är helt vanligt, i varje fall inte där vi fiskar. I övrigt var isen här hemma i viken helt ok, typ sju cm sedan ett lager vatten och sedan ytterligare sju cm. Men regnet och den tidigare snön som isolerat isen från minusgraderna under ett par veckor gör att den ändå inte är helt att lita på. Så var försiktiga där ute!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind