Det börjar närma sig!

januari 24, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Det börjar närma sig!

Kl 22:00 onsdagen den 27 februari går andra säsongen av vår tv-serie ”Fiske – lite djupare” i sändning på TV4 Sport. Vi hoppas ni bänkar er i sofforna och att ni njuter lika mycket av våra äventyr som vi har gjort!


Jag och Freddan tittar vidare på den svenska fiskevården, dels på vattendrag där man skulle behöva vidta åtgärder och dels på vattendrag där man redan har lyckats med den lokala fiskevården. Och så fiskar vi en massa förstås…med en rad kända ansikten som gäster. Först ut är Motörheads stjärntrummis Mikkey Dee och skådespelaren och producenten Rafael Edholm som hänger med oss på vildlaxfiske i Kalixälven och Ängesån. Bäddat för bra drag alltså!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind