Sugen på Sveriges bästa fjällfiske nu i sommar?

juni 19, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Sugen på Sveriges bästa fjällfiske nu i sommar?

Det finns ett par platser kvar till årets fjällfiskeupplevelse – ”Lappland Grand Slam” som går ut på att varje deltagare ska få en öring, en röding och en harr på över 1,1kg under resan, som går av stapeln den 11-17 augusti. Vi bor på superfina Arctic Helis Máttáráhkká Lodge strax utanför Kiruna och så flyger vi helikopter ut till olika fiskevatten varje dag. Och på kvällarna äter vi gott och badar tunna och tar en stänkare eller två på lodgen. Vi är flera guider under resan – bla jag som bor och fiskar med er, och Roger Jacobsson, fd chef på Icehotel Adventure och sedan många år professionell fjällguide. Både spinnfiske och flugfiske gäller. Det finns fortfarande ett par platser kvar. All inclusive priset är 13200 kr och då ingår allt på plats. Se mer info här!
Hör av er till mig på johanbroman@telia.com om ni är intresserade!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind