Lappland Grand Slam blev en braksuccé!!

augusti 18, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Lappland Grand Slam blev en braksuccé!!

Ja, maken till fiske har jag sällan varit med om. Under dagarna fem guidade jag och min kollega Håkan med Helenes hjälp Ted, Emil, Mats och Jocke på jakt efter öring, röding och harr i en rad vilda vattendrag med utgångspunkt på superfräscha Mattarahkka lodgen strax utanför Kiruna. Och resultatet efter diverse bilutflykter, långpromenader, helikopterturer och forsränningar blev grymt bra…med en flugfångad öring på 4+kg, en flugfångad röding på ca 1,6kg och en flugfångad harr på ca 1,2kg i topp. Och utöver dessa fiskar landade gänget en rad kanonfina öringar och rödingar på upp till 1,5kg och en bunt harrar på kilot. Bra fiskat killar! Tack för en riktig kanonvecka!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind