Lyckad tv-expedition i Thailand

april 18, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Lyckad tv-expedition i Thailand

Det var med ett smil på läpparna som jag somnade igår, just hemkommen från vår senaste tv-inspelning i Thailand. Bra fiske, trevliga människor, tropisk värme och en och en annan stänkare…det blir ju inte bättre! Den största firren blev en 45kg’s Arapaima som jag landade på ett 10-fots haspelspö i Exotic Lake några timmars bilfärd nordost om Phuket. Vi testade även djungelfiske efter Giant Snakehead och lite Tunafiske till havs. Inslagen från inspelningen kommer i de två sista avsnitten av vårens säsong av ”Fiskedestination” som börjar sändas på TV12 kl 10:30 söndagen den 8e maj. Thailandsavsnitten sänds de första gångerna kl 12:00 den 3/7 och kl 12:00 den 10/7. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind