Grymt fin gammelgädda!!

maj 11, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Grymt fin gammelgädda!!

Detta år har jag avsiktligt avstått från så många gäddguidningar som möjligt tills de större fiskarna borde ha lekt klart, just för att de ska få leka ifred. Och att samma år som jag tagit den ställningen få vara med om att guida upp en 120cm lång gädda i toppkondition och med världens maffigaste ryggbredd förgyllde verkligen min dag idag… Ett stort GRATTIS till dig Rille för den fina fisken som vägde styva 13kg och för sjukilosgäddan som du avslutade dagen med!! Rilles kompisar tog ytterligare en drös fiskar med topp på kring fem kilo. Alla fiskar fick naturligtvis simma tillbaka efter fotografering. Vinnande drag för gammelfisken var, som så många gånger förr, Birkans D-Tail. Och som vanligt stod Svartzonker MacMy Tail Papegoja för flera av de andra fiskarna. Nåväl, jag tackar dagens gäster för en riktigt bra dag och bockar och bugar för att ha turen att ha världens kanske bästa jobb.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind