Nya drömbåten nu hämtad!!

juli 7, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Nya drömbåten nu hämtad!!

Ja, min nya drömskuta är nu äntligen hämtad!! Ekipaget är en svenskbyggd Alukin Pro Fishing 750 med en 250hk Suzuki på. Båten är extremt välbyggd och osänkbar och har extra allt, såsom mittpulpet med t-topp och arbetsbelysning, dubbla Humminbird Onix 10″ och 8″ skärmar (GPS och ekolod etc) och Humminbird radar och autopilot, fast VHF, Fusion stereo, en 112lb MinnKota Ulterra Riptide elmotor och ett 12′ Talon elektronisk ankringssystem, förhöjt kastdäck i fören med massor av förvaring under samt syresatt betessump, pumpstyrd däckspolningsslang  och landström mm mm. Allt rullar på en tvåtons supertrailer från Båt&Trailer med elwinsch från Warn. Det blir inte bättre:-) Alukinen kommer att användas både i framtida tv- och filmproduktioner och i samband med mina fortsatta fiskeguidningar i bla Stockholms skärgård. Parallellt kommer jag även att fortsätta använda min Starweld 1600 SC Pro i mindre och/eller mer skyddade vattendrag. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind