Den bästa båt jag någonsin har kört i den här storleksklassen

juli 18, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Den bästa båt jag någonsin har kört i den här storleksklassen

Min nya skuta, en sprillans ny Alukin 750 Pro Fishing vid namn Aquila med en 250hk fyrtakts Suzuki på, har nu genomgått sitt första elddop…hårdkörning i startsvallet efter ett hundratal muskelbåtar i samband med förra helgens Powerboat Weekend i Stockholms skärgård…och ekipaget lät verkligen inte skämmas för sig utan gick bättre i sjön än någon annan båt som jag någonsin har kört i den här storleksklassen. Det känns fantastiskt bra och jag ser verkligen fram emot stundande tv-inspelningar och höstens kommande guidningar! Du kan läsa mer om Alukins båtar här och mer om Suzukis utombordare här. Ekipaget är dessutom fullutrustat med elektronik såsom gps’er/ekolod, radar och autopilot från Humminbird och elmotor och Talon snabbankringssystem från MinnKota. Du kan läsa mer om all sådan utrustning hos den svenska distributören Comstedts. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind