Häng med mig på havsöringsfiske på Gotland 2-4 maj 2017

oktober 5, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Häng med mig på havsöringsfiske på Gotland 2-4 maj 2017

Följ med i fotspåren från mina inspelningar av fiske-tv för TV4-Gruppen när vi filmade havsöringsfiske på Gotland, där man inte planterar havsöring i sina bäckar, utan istället koncentrerar sig på att hålla vattnen i ordning för naturlig reproduktion, vilket har lett till en ovanligt stor stam av extremt frisk, stark och snabbväxande havsöring, vilket i sin tur har lett till Sveriges i särklass bästa kustfiske efter storvuxen och vild havsöring. På åtta gäster och tre dagars fiske brukar vi totalt kunna landa tio till 30 öringar i storlekar mellan ett och fem, sex kilo. Du kan läsa mer om 2017 års resa här.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind