Tack Åland!

oktober 30, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Tack Åland!

Ännu en gång har Åland levererat, trots svåra förhållanden. Under totalt åtta fiskedagar har jag guidat två olika grabbgäng á sex personer som tillsammans har fiskat fyra dagar gädda och fyra dagar öring. På gäddfisket hade jag hjälp av Ingmar ”Pingo” Eriksson som körde den ena av våra två båtar. Totalt landade killarna prick 100st gäddor med topp på 7,9kg och 10st öringar med topp på 4,5kg. Trots kallras och hård nordanvind. Bra jobbat killar! Och tack Ingmar ”Pingo” Eriksson för guidehjälp, Uffe och Minna Rundberg för superservice och Ålands bästa boende på Rundbergs Stugor samt Eckerölinjen för bra båttransport och god buffé! På återseende!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind