Mer Fiskedestination på tv!!

juli 27, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Mer Fiskedestination på tv!!

Nu är det klart att det blir mer Fiskedestination på tv. För några veckor sedan tecknade TV4-Gruppen och jag kontrakt på 36st nya entimmesavsnitt av Fiskedestination under de närmsta tre åren, dvs 12st nya entimmesavsnitt per år i tre år. Den första nya säsongen spelas in i år och kommer att börja sändas på TV4-Gruppens kanaler Sportkanalen, TV12 och TV4 Play från och med mars 2019. Nya medproducenter blir killarna på Dry Fly Stories, vilket innebär att vi kommer att växla upp kvalitén på både bild, ljud och klippning. I och med att vi dessutom nu får göra dubbelt så långa avsnitt jämfört med tidigare, utlovas även mer fiskegodis. Väl mött! xxxJohan


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind