Ismete och angelfiske


Förutom strandnära havsöringsfiske, är det
under vintermånaderna december tom mars ismete och angelfiske på stor gädda som gäller här hemma i Stockholms skärgård.

Ismete och angelfiske är bland de metoder som jag ser som de säkraste sätten att få kontakt med riktigt stor gädda. Ismete och angelfiske är också trevligt för att det passar lika bra för nybörjare som för vana fiskare. Dessutom är det alltid en särskild upplevelse att spendera en dag ute i vår stilla, vintervackra skärgård. Så, passa på att ta med dina vänner på ett sällsynt vilsamt men spännande och effektivt gäddfiske! Bokar gör du genom att ringa eller maila mig.

Vad som ingår: Jag står för guidning, utlåning av fiskeutrustning och flytoveraller, betesfisk samt självklart även för tips på hur man går tillväga för att lura gammelgäddan. Matsäcken grejar ni själva.

Pris: Priset för en heldags (max fyra timmar) isfiske enligt ovan är 4 500 kr exkl moms, max tio personer. Om ni är fler än tio personer kallar jag in någon av mina samarbetspartners som har samma villkor som jag har. Vid ännu större sällskap kan jag även ta in flertalet guider från mina övriga samarbetspartners. Priser för sällskap större än tio personer offereras.

Betalning sker enligt överenskommelse.

Var vi möts och var vi fiskar: Enklast är att vi möts hemma hos mig i Österskär, Åkersberga och sedan åker vi bil tillsammans till platsen där vi ska fiska, vilken normalt ligger i närheten av Trälhavet, Vaxholm eller Furusund. Vid behov kan jag hämta och/eller lämna er med min bil i stan eller på annan plats (max sju mils körning t/r). Då tar jag max fyra personer i bilen, vilket jag tar totalt 500 kr exkl moms extra för. Tidpunkter för eventuell hämtning och lämning bestämmer vi i så fall utifrån era önskemål och mina möjligheter. Om ni så önskar, kan vi även mötas upp på annan plats än i Österskär.

Bokningsbekräftelse: Vid bokning mailas en bokningsbekräftelse ut. Titta igenom denna noga och återkom med en bekräftelse per mail, förutsatt att allt är ok. Om du undrar över något, lyfter du bara på luren eller mailar och frågar mig, så löser vi eventuella oklarheter.

Säkerhet, isläge och utrustning: Naturligtvis sätter jag din säkerhet först av allt, och tar inte med dig ut på is som inte bär. Därför är jag och mina kollegor ute och kontrollerar isarna där vi planerar att fiska innan jag ens funderar på att ta med dig dit. Om olyckan ändå mot förmodan skulle vara framme, bär alla som är ute på isen flytoveraller och isdubbar. Vi har dessutom alltid med oss dubbla livlinor, torrt ombyte, värmefilt och vattenskyddad mobiltelefon.
Fiskar gör vi med specialriggade ismeteset och/eller angeldon.

Speciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom tex lunch, middag, övernattning, teambuildingsaktiviteter etc, är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast med en offert.

Andra destinationer: För information om guidningar på andra destinationer i Sverige och utomlands, var god läs mer om respektive destination under rubriken RESOR.