Mina samarbetspartners

x
För att jag i samband med mina guidningar, resor och andra evanemang ska kunna erbjuda ett så attraktivt och professionellt utbud som möjligt, samarbetar jag med några av Stockholms skärgårds och den svenska fjällvärldens främsta arrangörer av  sportfiske- och vildmarksupplevelser.


Mina samarbetspartners i Stockholms skärgård är några av Stockholms skärgårds ledande arrangörer av fiske- och vildmarkssupplevelser, bla skärgårdsguider såsom Sandhamnsguiderna, Thomas Edenfeldt, Peter Berggren, Peter Blixt, Hasse Nordin och Micke Boettge mfl. Och till fjälls samarbetar jag enbart med de bästa aktörerna såsom Icehotel och Kallaxflyg mfl.

Tillsammans klarar vi av allt från enstaka vänner som vill ut och lura gammelgäddan, till stora sällskap som förutom själva fisket kanske vill åka högfartsrib och ha lunch- och middagspaket, teambuildingsaktiviteter och övernattning etc. Inte sällan tar vi hand om företag med från tiotalet till över hundratalet personer som samtidigt ska njuta av skärgården, olika aktiviteter, skönt boeende och god mat och dryck.

Det är bara att fråga, så lovar jag att göra allt jag kan för att erbjuda er ett både attraktivt och prisvärt alternativ.

När det kommer till de fjällfiskeresor och utlandsresor som jag arrangerar, samarbetar jag med Icehotel i Jukkasjärvi, Sveriges största och i särklass mest professionella arrangör av vildmarksupplevelser till fjälls.


xxx