Hyr in mig och min TV-utrustning

xxx
Om ni till exempel vill låta göra en reklamfilm för er destination eller för ert varumärke, om du behöver hjälp att filma något eget med en professionell TV-utrustning eller om du kanske har en idé om om en film eller serie eller liknande som du själv vill producera, kan du hyra in mig som kameraman, fotograf och/eller eventuellt även som medverkande i projektet.


För att filma tar jag 7 000 kr exkl moms per dag plus ersättning för resor och boende för mig som kameraman och/eller som fotograf och hjälpregissör. Då ingår även min utrusning, som är en professionell Sony HXR-NX5E full HD filmkamera med Sennheiser-mick och Manfrotto-stativ, två GoPro Hero 3 full HD äventyrsfilmkameror samt en Canon EOS 550D stillbildskamera som även kan filma i full HD. Om du/ni vill att jag ska vara med i projektet i större omfattning, så ses vi och sätter oss ned och pratar om det hela.
Jag har även ett nära samarbete med flera professionella producenter, redigerare och animatörer, vilket gör att vi gärna producerar ett helt projekt åt dig/er om ni så önskar.
Det är bara att kontakta mig, så tar vi det därifrån.